AFYONKARAHİSAR / SANDIKLI - Yavaşlar Şehit Teğmen Uğur Acar Ortaokulu

MEHMET KILIÇKAYA - OKUL MÜDÜRÜ

1989´da  Afyonkarahisar Sandıklı´da doğdum.7.Sınıfa kadar Karacaören Köyü İlköğretim okulunda okudum.8.sınıftan Sandıklı Aliçetinkaya ilköğretim okulundan mezun oldum.Liseyi Sandıklı Lisesinde okudum.2011-2012 döneminde Konya Selçuk Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Fen Bilimleri Öğretmenliği alanından mezun oldum.2012-2016 yılları arasında ilk görev yerim Siirt ili Kurtalan ilçesi Tulumtaş Milli Egemenlik ortaokulunda Fen Bilimleri öğretmeni olarak görev yaptım.2016 Temmuz ayı itibari ile Afyonkarahisar ili Sandıklı ilçesi Yavaşlar Şehit Teğmen Uğur Acar Ortaokulunda Fen Bilimleri öğretmeni olarak göreve başladım.2016 Eylül itibariyle de Yavaşlar Şehit Teğmen Uğur Acar ortaokulunda okul müdürü olarak görev yapmaktayım.